יווני מסורתי טורקיה עם ערמון אגוז מלית נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1265 קלוריות, 131 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם מיץ מנדרינה, פלפל טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז, הודו עם מילוי ערמונים, ו הודו צלוי עם מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעשות חתך קטן בצדדים של כל ערמון, ולמקם במחבת מעל חום בינוני. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום, לקלף, וקוצצים.
4
ממיסים 2/3 כוס חמאה בסיר, ומערבבים את מיץ התפוזים, מיץ מנדרינה ומיץ לימון. לשפשף את ההודו מבפנים ומבחוץ עם התערובת, שומר כמה לצלחת. מתבלים תרנגול הודו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיץ מנדרינה
כגון קנאת מלאך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את בשר בקר הקרקע, חזיר טחון, ובצל עד בשר חזיר הם חום שווה ובצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חזיר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
שמן ניקוז.
7
מערבבים את האורז. מערבבים את הערמונים, צנוברים, צימוקים, 1/3 כוס חמאה, מרק, וברנדי. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. המשך לבשל עד שכל הנוזל נספג. דברים כל חללי טורקיה עם התערובת, ולקשור במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מניחים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה, ומכסים באופן רופף את השד ואת הירכיים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים על מים 1/4 אינץ ' לתחתית המחבת. לשמור על רמה זו של מים לאורך זמן הבישול. הודו צלוי בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, צחצוח מדי פעם עם תערובת חמאה ומיץ הנותרים. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C) במהלך השעה הסופית של קלייה, ולהסיר לסכל. קוק טורקיה לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות F (82 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.