טורקיה-כדורי בשר שוודי תפוח
קציצות שבדיות הודו-תפוח עשוי להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קציצות שבדיות טורקיה, קציצות שבדיות טורקיה, ו קציצות הודו שבדיות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את כדורי הבשר: דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים בסדר.
מוסיפים את החלב ואת רוטב ווסטרשייר ואת הדופק כדי להפוך את הדבק; להפריש.
מחממים את החמאה ושמן צמחי במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני; מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מוסיפים את התפוח, שום, קינמון, 1 כפית מלח וכמה טוחנים של פלפל ומבשלים עד התפוח הוא רך, על 3 דקות. מערבבים בתערובת פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 4 דקות.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיפים את תרנגול ההודו והביצה לקערה ומכים עם מיקסר במהירות נמוכה עד לשלב טוב, כ 4 דקות. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומעילים תבנית אפייה עם ספריי בישול. לצנן את הידיים וליצור את תערובת הבשר לתוך 36 כדורים (about1 אינץ ' כל). מסדרים על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומקציפים כדי להפוך את הדבק חלקה, על 3 דקות. בהדרגה להקציף במרק העוף, ולאחר מכן להוסיף את רוטב ווסטרשייר. לבשל, לטאטא, עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד המשרד מבושל דרך, על 10 דקות.
מגישים מעל פירה, למעלה עם פטרוזיליה ו / או עירית.