קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות56
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

טורקיה מסגרת מרק ירקות

טורקיה מסגרת מרק ירקות
טורקיה מסגרת מרק ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, שום, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ירקות הודו, מרק טורקיה ירקות הטוב ביותר של אמא, ו מרק ירקות הודו.

הוראות

1
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, עלי פטרוזיליה, פלפל, עלי דפנה, טימין, גרגרי מרק עוף, מים ומספיק מים כדי לכסות את כל. מביאים לרתיחה, חשופים, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר את הפגר טורקיה ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
הסר כל בשר מן הפגר, לחתוך לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד. מסננים את המניה דרך מסננת או מסננת מכוסה בכותנה לתוך סיר גדול אחר. זרוק את החומרים לא נקועים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים את בשר טורקיה לתוך הסיר, מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
למחרת, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את השומן שהתמצק על גבי המניה. להחזיר את המניה לסיר גדול מעל חום גבוה, להוסיף את הלפת, גזר לבן וגזר ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך שעה אחת, או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והשעועית ומאפשרים לחמם, כ -15 דקות. לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים