קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות18
ציון בריאות27
מגזין

טורקיה עם זיגוג דבש כתום

טורקיה עם זיגוג דבש כתום
אם יש לך בערך 6 שעות ו -40 דקות כדי לבלות במטבח, טורקיה עם זיגוג כתום-דבש עשויה להיות מעולה ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 18. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו דבש, מלח, תפוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות חזיר עם זיגוג תפוזים ודבש, טורקיה המבורגרים עם זיגוג חרדל כתום, ו חזה הודו בגריל עם זיגוג תפוח דבש.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את המרווה, המלח, הפלפל והטימין; מערבבים היטב. משפשפים 2 כפיות בתוך ההודו; הניחו את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים תפוז בתוך הודו. שיפוד פתחים וקשור מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
שלב את תערובת המרווה שנותרה עם חמאה; מברישים מעל הודו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 5-1 / 2 שעות או עד שמד חום בשר קורא 170 ניתנים לזיהוי, וצולים כל 30 דקות. כשהתרנגול הודו מתחיל להשחים, מכסים קלות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בסיר, שלבו את שאר החומרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מברישים מעל הודו. ממשיכים לאפות, חשפו, 30 דקות עד 1 שעה יותר או עד מדחום קורא 185 ניתוק, צחצוח עם זיגוג מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף. מסמיכים מיצי מחבת לרוטב אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בלטור רוסו אדום ספומנטה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%