גשו לסופר וקנו עוף, חמאה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: טורקיה / עוף טטראזיני, טטרזיני עוף או הודו, ו עוף טעים (או הודו!) Tetrazzini.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
2
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה, מוסיפים שמן ומלח למי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
3
ניקוז.
4
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
(הוסר מהגבעול)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
5
מוסיפים בצל ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים מרק, מרק, מלח מתובל ו 1 1/2 כוסות של הגבינה. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קורנביף מעדנייה, חתוך לקוביות
7
מוסיפים ספגטי ועוף או הודו.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מערבבים היטב.
9
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר. מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
שרימפס מוקפץ
10
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
11
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כוסות. גבינה. המשך לאפות 2 דקות או עד שהגבינה תימס.