טימבאלס ברוקולי עם רוטב לימון
טימבאלס ברוקולי עם רוטב לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טימבלס חצילים ברוטב עגבניות-בזיליקום, ברוקולי עם רוטב לימון, ו ברוקולי עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1 כוס שמנת ומיץ לימון; לתת לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מניחים את השמנת הנותרת בבלנדר.
מוסיפים את הביצים, חלמונים, גבינת שמנת, 4 כפות חמאה וגבינה; לכסות ולעבד עד מעורבב.
העברת תערובת לקערה גדולה; לקפל את הברוקולי, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
כף 1 תערובת ברוקולי כוס לתוך שש 6-עוז. ramekins.
מניחים כוסות בתבנית אפייה. ממלאים מחבת עם מים רותחים לעומק של 1 ב.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25-30 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
עבור רוטב, לשלב קמח וחמאה שנותרה כדי ליצור משחה. בסיר גדול, כבד, לשלב את תערובת לימון שמנת, מרק עוף ומלח ופלפל הנותרים. מביאים לרתיחה.
מקציפים תערובת חמאה לתוך תערובת שמנת עד חלקה תערובת מעובה.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה של כל כוס פודינג כדי לשחרר. סדר על צלחות המשרתים בודדים למעלה בצד. רוטב כפית סביב כל timbale ומקשטים עם גבעולים שמיר אם תרצה.