טירמיסו שוקולד-סטאוט
המתכון שוקולד-Stout טירמיסו מוכן בסביבות 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצה, מסקרפונה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, וופלים עם שוקולד עם סירופ חמאת בוטנים # DivineInNYC, ו עוגת סטאוט שוקולד עם ציפוי שוקולד מאלט חמאה.
הוראות
חמאה מחבת springform 9 אינץ'. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את הסירופ, שמן וביצה. בכוס זכוכית, מערבבים את המים החמים עם סודה לשתיה. ב 3 תוספות לסירוגין, לטאטא את תערובת סירופ ומי סודה לתוך החומרים יבשים.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך 50 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
להעביר את העוגה למתלה ולתת מגניב. Unmold העוגה מהמחבת.
בסיר, לשלב את סטאוט, טריפל sec ודבש. מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, 8 דקות.
יוצקים לתוך צלחת רדודה; בואו מגניב.
בקערה, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את חלמוני ביצה וסוכר עד רכות. הכה את המסקרפונה.
חותכים ולשמור שליש העוגה לאכילה. פרוס את שאר העוגה בעובי 1/3 אינץ'.
חותכים את הפרוסות לחתיכות 3 אינץ', שמירת השאריות. טובלים את הפרוסות לתוך הפחתת ומניחים בתחתית שמונה ramekins 1 כוס. לטבול את השאריות לתוך הפחתת ולהשתמש כדי למלא את הפערים.
מורחים 1/4 כוס המילוי על העוגה בכל ramekin. חזור על שכבות של עוגה טבול ומילוי. מכסים ומקררים בין לילה.
לפני ההגשה, תן טירמיסו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. מנפים אבקת קקאו על כל ramekin ומגישים.