תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר צרוב Tenderloin עם ארוגולה & פטריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום, בשר חזיר צרוב Tenderloin פטריות קרמל מרווה עם הפחתת יין אדום Blackberry, ו בשר צרוב ותפוזים עם ארוגולה.
הוראות
1
מערבבים את העגבניות המיובשות טחון עם 2 Tbs. של החמאה והחומץ. מתבלים עם קמצוץ או שניים של מלח, עוטפים בפלסטיק, ועובש לתוך גליל באורך 2 אינץ'. תכניס את המקפיא למשרד. מתבלים היטב את הבשר משני הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית עד חם למדי. צורבים את מדליוני הבשר עד להשחמה טובה משני הצדדים ומבושלים לנדיר, כ -2 דקות לכל צד (או יותר אם אתה אוהב את הסטייק שלך מבושל יותר).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
הוסף את 2 Tbs הנותרים. של חמאה למחבת. כאשר קצף שלה, להוסיף את שאלוט, לבשל במשך 30 שניות, ולהוסיף את הפטריות קמצוץ טוב של מלח. לטחון עד הפטריות משחימים היטב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את ארוגולה למחבת ולזרוק עם הפטריות, בישול רק עד העלים נבלו. מסדרים את הירקות המוקפצים על צלחות ארוחת ערב, למעלה עם הבשר, ומגישים עם פרוסה או שתיים של חמאה צוננת על הבשר.