קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

טעים אמא קציץ בשר

טעים אמא קציץ בשר
גשו לסופר וקנו זיתים, חרדל, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמא טעימה, עוגיות מומיות טעימות, ו חזיר טעים מומיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. שמן קל צלחת אפייה 10 x 13 אינץ '(או 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הבשר, ביצה, בצל, חלב, פירורי לחם, מלח ופלפל בקערה גדולה. לעצב את התערובת לתוך כיפה עגולה 10 אינץ ' ומניחים אותו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את הקטשופ 1/3 כוס, 2 כפות סוכר חום, ו 2 כפות מוכן חרדל בקערה קטנה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את התערובת על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
אופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להעביר את קציץ הבשר למתלה תיל ולתת לנוח במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מבשלים את הפפרדלה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם בזמן קציץ הבשר נח.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
1
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד מבעבע ועבה, על 3 דקות. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר את קציץ הבשר מהמחבת ומניח על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חתוך את כדור המוצרלה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4
מניחים את קווצות הפסטה אחד אחרי השני על קציץ הבשר כדי להיראות כמו עטיפות של מומיה, מוסיפים את המוצרלה ושני זיתים לעיניים כפי שמוצג. הקיפו את קציץ הבשר עם יותר זיתים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
Reprinted with permission from Matthew Mead ' S Monster Book of Halloween by Matthew Mead, (C) August 2009, Time Inc Home Entertainment
מרכיבים שתצטרך
מידמיד