קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טקיטוס בננה קרמל

טקיטוס בננה קרמל
טקיטוס בננה קרמל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 237 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בננה, טורטיות קמח, קפה נטול קפאין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טקיטוס תפוחים קרמל קרמי, בננה טאקיטוס, ו Taquitos o Flautas de Pollo (עוף Taquitos או Flautas) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעטוף את טורטיות במגבת נייר לחה ומיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 סוכריות מנטה, מרוסקות20 סוכריות מנטה, מרוסקות
2
חותכים את הבננה במחצית לרוחב. חותכים כל חצי לאורכו לרבעים, ויוצרים על מקלות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3
להניח את טורטיות הקמח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
4
מורחים שכבה דקה (כ 1 כף) dulce de leche מעל טורטיות, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים 1 כף קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מניחים מקל בננה בקצה, מגלגלים את הטורטייה ומאובטחים סגורים עם קיסם. חזור עם הבננות וטורטילות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
במחבת גדולה, להוסיף שמן קנולה מספיק לבוא 1/2 אינץ ' עד הצד של המחבת וחום מעל חום בינוני גבוה (השמן צריך להיות ב 350 מעלות F). עבודה בקבוצות, במקום טורטילה רולס בצד התפר למטה בשמן ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מן השמן ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת או מחבת גיליון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים יחד את הקפה החם עם רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
10
הסר את הקיסמים מן הטקיטוס, טפטוף עם קצת רוטב שוקולד ומגישים עם רוטב שוקולד שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."