טקיטוס הודו
המתכון טורקיה Taquitos מוכן בערך 33 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טקיטוס הודו אפוי, הודו ותרד Taquitos, ו טקיטוס הודו רך של V עם לטבול דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להזיע את הבצל, שום, jalapeno במחבת מטוגנת עם 1 כף שמן צמחי.
הסר מהחום ולהוסיף לקערה גדולה. לקערה, מוסיפים את טורקיה גרוסה, גבינה, עגבניות ועונה עם מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים את החומרים ביסודיות.
לחמם את הטורטיות במיקרוגל במשך 10 שניות, כך שהם גמישים.
ממלאים את טורטיות עם כף מילוי להתגלגל לתוך taquito דק, הבטחת עם קיסם. שמור את הטקיטוס מכוסה במגבת לחה לפני הבישול אחרת טורטיות התירס יתייבשו ונסדק.
מחממים 2 כוסות שמן במחבת ישרה עד 350 מעלות F.
מניחים את הטקיטוס בשמן החם בקבוצות ומטגנים רדודים עד פריך, מתגלגל לבשל את כל הצדדים, על 3 דקות.
מסננים את הטקיטוס על מגבות נייר ומלח.
הסר את הקיסמים לפני ההגשה.
מניחים את רוטב החמוציות, כוסברה, גרידת ליים, מיץ ליים, פלפל חלפיניו, בצל, פלפל אדום, פלפל ירוק, עגבניות, מלח ופלפל, כדי לטעום במעבד מזון ודופק עד מעורבב, אבל עדיין גושי.
מגישים עם Taquitos טורקיה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.