טקסס ברביקיו חזה בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1061 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, פלפל, סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. נסו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט, חזה בקר מטקסס צלוי, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הפפריקה, 1 כף כל אחד מלח ופלפל שחור, הסוכר החום, ואת קאיין. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי בריסקט, לעטוף בחוזקה, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת Milk Duds
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טריים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
משרים את שבבי העץ במים לפחות 30 דקות לפני הצלייה. הכן גריל חיצוני עם אש בינונית עד בינונית נמוכה לצלייה עקיפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
מערבבים את מחית העגבניות, בירה, סלרי, בצל, 1/2 כוס החומץ, הסוכר החום, חרדל, בייקון, שום, צ 'ילי, עלי דפנה, אבקת צ' ילי, 1 כף מלח, ופלפל שחור לטעום במחבת אלומיניום חד פעמית גדולה. שים חזה בקר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חבילת Milk Duds
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק קומץ שבבי עץ סחוט על הגחלים החמים, לשים את המחבת על הצד הקריר של הגריל, ולכסות כך חורי האוורור הם ישירות מעל חזה. בשרים בשרים כל 30 דקות, מסתובבים מדי פעם ומוסיפים מים למחבת לפי הצורך כדי לשמור על בשר שקוע חלקית, עד שהבשר רך ומד חום מיידי מוכנס בחלק העבה רושם 200 מעלות F, כ 3/4 שעות. לחדש את הפחם לפי הצורך כדי לשמור על אש בינונית עד בינונית-נמוכה.
להעביר את העטין ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח 20 דקות. לרפרף את השומן מן הרוטב צליה ומערבבים את חומץ סיידר 1/4 כוס הנותרים ומלח לפי הטעם. מחממים במידת הצורך. דק פרוסת חזה לרוחב התבואה ולסדר על מגש הגשה. כפית קצת רוטב על הבשר ולהעביר את השאר ליד השולחן.
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פיטר להמן Barossan שיראז. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.