טרוטה חצופה
אם יש לך חומץ תפוחים, פילה פורל, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. נסו מקרוני וגבינה שובב, תפוחי אדמה שובבים עם בשר חזיר, ו תפוחי אדמה שובבים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את פילה פורל עם מלח. הגדר כמו רבים של פילה במחבת גדולה כפי שיתאים ללא צפיפות; במידת הצורך, לבשל את הפילה בשתי קבוצות, שמירה על מחצית הרוטב עבור המנה השנייה.
הפוך את רוטב הבסטינג על ידי ערבוב יחד קטשופ, מיונז, שמן זית, בצל, סוכר חום, חרדל, רוטב ווסטרשייר וחומץ סיידר.
יוצקים את הרוטב על הטרוטה ומבשלים על אש בינונית עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, על 10 דקות. השתמש במרית דגים כדי להסיר בזהירות את הטרוטה לצלחת.
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.