טרוטת עין-הקשת עם יין וטרגון
טרוטה קשת עם יין & טרגון דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 801 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פלפל, טרגון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טרוטת עין-הקשת עם יין וטרגון, טרוטת עין-הקשת Meunière, ו טרוטת עין-הקשת מטוגנת.
הוראות
חותכים שתי חתיכות גדולות של רדיד אלומיניום.
הסר את העור עם סכין.פורסים את הבצל, מניחים חצי מהבצל הפרוס על חתיכת האלומיניום הראשונה, מניחים את הטורט מעל הבצל.Trouts העליון עם בצל שנותר, טרגון, חמאה (לחתוך חתיכות קטנות).
יוצקים שמנת כבדה ויין מעל trouts.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים רדיד אלומיניום שני על trouts מוכן וסגור בחוזקה מסביב.מבשלים 20 דקות ב 350 או מעל ברביקיו.לפתוח ולהגיש עם בסמטי או jasmin אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו