תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טרוטת רובי הממולא של נד לוד, שומר, בצל ירוק, ועשבי תיבול. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו טרוטת אודם, צנוניות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו פורל ממולא בקוסקוס, שקדים ועשבי תיבול, סלט סלק אדום רובי עם שומר ואגוזי מלך, ו פולנטה אפויה קרמית עם עשבי תיבול, בצל ירוק וסלט ים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את המדף ברמה הנמוכה ביותר. פתח את הטרוטה כדי לחשוף את הבשר. מתבלים במלח ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים לימון ושומר על הבשר באופן שווה ומקפלים את הדגים. שמן קל לתבל את הדגים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
דַק-
4
לפזר את השומר ואת בצל ירוק על מחבת גיליון או מחבת ברזל יצוק גדול.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את הטרוטה על המחבת. דג צלוי במשך 6 עד 8 דקות. הגדר את המטגן על גבוה ולהעביר את הדגים לרמה הגבוהה ביותר. הזז את הדג מתחת למטלית וצלה עוד 5 עד 7 דקות עד שהעור פריך והירקות משוחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הדג על צלחות בודדות. מפזרים את הירקות על הדגים. לסחוט חצי לימון על כל דג. לסיים עם צנוניות, עשבי תיבול, שמן זית כתית, ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')