קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

טריפל ג'ינג'ר עם אגסים

טריפל ג'ינג'ר עם אגסים
ג'ינג'ר טריפל עם אגסים דורש כשעה ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 96 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 407 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . אם יש לכם אגסים, גבינת שמנת, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: אגסים תפוחים ותמרים צ'אטני/לפתן , מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , ופודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה .

הוראות

1
מכינים ואופים את תערובת העוגה לפי הוראות האריזה. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה מערבבים מים ומיץ לימון. קולפים אגסים, אחד בכל פעם, לרבעים וחותכים ל-1 עד 1-1/2 אינץ'. נתחים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים בתערובת המים למניעת השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
4
מסננים אגסים. במחבת גדולה מערבבים 1/2 כוס סוכר, 2 כפות חמאה ו-1/4 כפית כל קינמון וג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים חצי מהאגסים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה במשך 4-5 דקות או עד שהסירופ מזהיב. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מכסים ומבשלים 10 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חוזרים על הפעולה עם יתרת הסוכר, החמאה, הקינמון, הג'ינג'ר והאגסים. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
בינתיים, לקרם טריפל, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר החום, מיץ התפוזים, קליפת התפוז והתמצית עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים בעדינות פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להרכבה, חתכו את העוגה ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
10
מניחים שליש ב-3-Qt. צלחת זוטת או קערת הגשה מזכוכית; למעלה עם שליש אגסים ושליש תערובת גבינת שמנת. חזור על שכבות פעמיים. מכסים ומעבירים למקרר למספר שעות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה