יאפי קולקנון
יאפי קולקאנון עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 354 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם כרוב, חלב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ואת חומץ בלסמי לתוך סיר גדול לכסות עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך כ 12 דקות.
מניחים כרוב במסננת מתכת, ולאחר מכן למקם את המסננת לתוך הסיר עם תפוחי אדמה. המשך רותח עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 8 דקות יותר.
הסר את המסננת של כרוב, לנקז, ולהניח בצד.
מסננים תפוחי אדמה ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. מועכים את תפוחי האדמה עם חמאה וחלב עד חלקה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים בגזר ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ומשחימים, כ -10 דקות. מערבבים את הכרוב, ומתבלים עם מלח שום ופלפל.
מערבבים את תערובת הכרוב לתוך מחית תפוחי האדמה.