קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל
עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, ו רגל טלה במרינדה בגריל עם אספרגוס ונענע צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך יוצרים כמה חריצים קטנים על כל שטח הכבש וממלאים את החריצים בשום הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים לקערת העבודה של מעבד מזון את היוגורט, הנענע, הכמון והפלפל החריף ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הטלה על תבנית גדולה ומשפשפים את כל הרגל בתערובת היוגורט. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מניחים את הטלה, עם העור כלפי מטה, על הגריל. צולים עד שצד העור מזהיב, ואז הופכים את הטלה, ומנמיכים את חום הגריל לבינוני כך שהגריל ישמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות צלזיוס.המשך לצלות עד שמד חום המוחדר עמוק לבשר מגיע לטמפרטורה של 145 מעלות פרנהייט לקבלת עמידות בינונית-נדירה, בערך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מוציאים טלה מהגריל, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את הבשר על ההטיה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ