קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל

יוגורט-נענע במרינדה רגל טלה בגריל
עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, יוגורט בגריל-רגל טלה במרינדה, ו רגל טלה במרינדה בגריל עם אספרגוס ונענע צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך יוצרים כמה חריצים קטנים על כל שטח הכבש וממלאים את החריצים בשום הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים לקערת העבודה של מעבד מזון את היוגורט, הנענע, הכמון והפלפל החריף ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הטלה על תבנית גדולה ומשפשפים את כל הרגל בתערובת היוגורט. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מניחים את הטלה, עם העור כלפי מטה, על הגריל. צולים עד שצד העור מזהיב, ואז הופכים את הטלה, ומנמיכים את חום הגריל לבינוני כך שהגריל ישמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות צלזיוס.המשך לצלות עד שמד חום המוחדר עמוק לבשר מגיע לטמפרטורה של 145 מעלות פרנהייט לקבלת עמידות בינונית-נדירה, בערך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים טלה מהגריל, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את הבשר על ההטיה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®