יום ראשון ארוחת ערב: ראגו ארנב עם ניוקי תפוחי אדמה
לך לחנות ותביא ציר עוף, ארנב, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי בטטה עם ראגו חזיר, ו ניוקי תפוחי אדמה פריך עם פסטרמה ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°. לשטוף תפוחי אדמה ופירס בכל רחבי עם מזלג.
אופים בתנור עד רך, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325°.
חתיכות ארנב העונה עם מלח ופלפל.
מחממים צלחת צמות גדולה עם מכסה מעל חום גבוה בינוני עם רסס של שמן זית. לצרוב חתיכות ארנב עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות.
מוסיפים עוד רסס של שמן זית ומוסיפים בצל, ערבוב כדי לשחרר חתיכות מלמטה על מחבת. מבשלים עד רך ומתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים גזר, סלרי ושום ומבשלים עד ריחני.
יוצקים ציר עוף, ואז פחית עגבניות על ירקות.
מוסיפים חתיכות ארנב וחצי כוס יין אדום. מכסים במכסה ומניחים בתנור עד שהארנב מבושל לחלוטין, כשעה.
לאחר תפוחי אדמה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפצל לשניים ולהסיר בשר. הפעל בשר תפוחי אדמה דרך החורים הגדולים של פומפיה תיבת; צריך להיות על 2 כוסות. הפוך תל עם תפוח אדמה מגורד עם באר במרכז.
מוסיפים את הביצים, גבינת פרמזן מגוררת, מלח ופלפל. באמצעות מזלג, להתחיל לערבב ביצה עם תפוחי אדמה עד בצק רטוב נוצר.
מוסיפים קמח, מתיזים 1/4 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק רך. תלוי כמה לח תפוחי האדמה שלך היו, כמות הקמח שאתה צריך תשתנה (הנה הדרכה ניוקי).
לאחר הבצק נוצר, לחלק ל 8 אפילו חתיכות לגלגל לתוך יומן על 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים יומן לתוך 1/2 חתיכות אינץ', באמצעות החלק האחורי של מזלג, טופס ניוקי. כאשר ראגו מוכן, להרתיח ניוקי במים מלוחים עד שהם צפים, על 3 דקות.
כאשר ארנב מבושל, להסיר מן הרוטב, ושמורה עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים את הרוטב בחזרה על תנור מעל חום גבוה בינוני ולהפחית עד מעובה, על 18 דקות.
ברגע ארנב הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בזהירות להסיר בשר מעצמות. או לגרוס ביד, או דק קוצצים, בהתאם להעדפה.
מוסיפים בשר מגורר / קצוץ בחזרה לרוטב וממשיכים להתבשל עד שהבשר חם ומשולב בחזרה לרוטב.