קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

יוקון זהב ירוק צ'ילה חשיש

יוקון זהב ירוק צ'ילה חשיש
וזה לא כל כך מדהים. נסו פטריות בר-Yukon Gold Hash, פטריות בר-Yukon Gold Hash, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את השליש העליון של השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מניחים את ראש השום לתוך חתיכת נייר ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוסיפים קצת שמן זית ומצרפים בנייר הכסף. מכניסים לתנור וצולים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הגדל את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את poblano על מחבת סדין לתוך התנור. צלי, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את poblano מהתנור ומניח לתוך קערה. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים קיטור, כ -10 דקות. לקלף, גזע, זרע וקוביות poblano. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים את תפוחי האדמה לקוביות לתוך סיר ומכסים במים. מתבלים את המים במלח והופכים את החום לגובה בינוני. מבשלים עד מכרז, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה, שמן קנולה ושאלוט. לאפשר shallots להזיע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים בשכבה אחת ומאפשרים להם קרום וחום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
מוסיף את poblano ופלפלי piquillo. לרסק 2 של שיני שום קלוי ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
12
מוסיפים את הכוסברה וזורקים לשלב. טעם ועונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי