יין אדום ואגסים עלומים פורט עם מסקרפונה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המשקאות שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 833 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.81 דולר למנה. גשו לסופר וקנו אגסים בוסק, יין, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 21%, המנה הזו די גרועה. נסו יין אדום אגסים חרוטים עם מילוי מסקרפונה, פרפיטים של יין פורט, תאנה ומסקרפונה, ו מרסלה אגסים עלומים עם גבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את הנמל, היין, 1 כוס הסוכר, כוכב אניס, קינמון, טימין, גרידת לימון, שעועית הווניל וזרעים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעליים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהאגסים מבושלים, בערך 25 עד 30 דקות. מכבים את האש ומניחים להתקרר בנוזל הציד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
3
לפני ההגשה מוציאים את האגסים מנוזל הציד שלהם ומצמצמים את הנוזל לסירופ. מסננים לקערה קטנה.