בס alla פיורנטינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות שימורים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: ים בס alla פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו פולפטה אלה פיורנטינה..
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריט
3
שים את הקמח בקערה רדודה, לדלות את הדגים, הקשה על הקמח העודף כדי ליצור ציפוי אור.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.