קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

יער שחור OREO® פריך

יער שחור OREO® פריך
מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם מטעים שברי שקדים, מילוי פאי דובדבנים, עוגיות אוריאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, מדהים שחור יער בראוניז שעועית שחורה, ו עוגת יער שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים פירורי עוגיות, שקדים וחמאה עד מעורבב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
עוגת כף מתמלאת למחבת אפייה משומנת קלות 13x9 אינץ'; למעלה עם תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים 30 דקות. או עד מילוי עוגה הוא חם תוסס ציפוי משחימים קלות. מגניב. למעלה כל מנה עם 1/3 כוס הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "