ירוק ורוד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 50 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, סוכר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ללא בשר יום שני: קינואה עם ירקות ורודים, ו הירוקים של Sunset Magazine עם אשכולית ורודה ופרחי בורג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף ולגזום את הסלק שלך. אם הגבעולים הם עבים מאוד כדאי לקצץ אותם בחזרה קצת.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוק
2
על חום בינוני, לטגן את השום, שאלוט ופלפל אדום פתית בשמן זית עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
3
מוסיפים פלפל שחור, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את הירוקים סלק לתוך המחבת, לשפוך את המים על ומיד לכסות. אין להסיר את המכסה במשך כמה דקות כדי לאפשר לירוקים לנבול. ברגע שהם בישלו למטה, להסיר את המכסה ומערבבים את כל החומרים יחד. מבשלים עוד כמה דקות ומאפשרים למים להתאדות.