ירקות שורש אנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות שורש Annan. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה חלודים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה), ירקות שורש, ו ירקות שורש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 9 1/2 אינץ ' קוטר nonstick תנור-proofskillet עם תרסיס שמן צמחי; להוסיף חמאה מומסת 2tablespoons. סדר חצי מעגלי תפוחי אדמה במחבת, חופפים מעגלים לא מרוכזים.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. סלרי חלופי פרוסות שורש ופרוסות putternip על גבי תפוחי אדמה בחפותמעגלים מרוכזים.
מפזרים רוזמרין, ואז קלות עם מלח ופלפל.
Drizzlewith 2 כפות חמאה מומסת. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה מכתימות בחפותמעגלים מרוכזים.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. לחץ עם מרית כדי קומפקטי.
מחממים תנור ל 204°. לבשל vegetablesover חום בינוני 5 דקות. Reduceheat בינוני-נמוך; כיסוי ומבשל untilbottom שכבת זהב, כ 25 דקות.לחשוף ולטפטף עם 2 כפות חמאה מומלצת.
להעביר מחבת לתנור; bakeuncovered עד ירקות הם מאוד מתוחים וזהב, 20 עד 25 דקות.
הפעל סכין קטנה סביב ירקות toloosen ממחבת.
Place large platter atopskillet. באמצעות מחזיקי סיר, להחזיק בחוזקה מחבת ומגש יחד ולהפוך vegetablesonto platter.
השתמש v-פורס או amandoline לחתוך את הירקות.