כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל
גשו לסופר וקנו קינמון, קליפת תפוז מסוכרת, פלר דה סאל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז עם מחית תמרים ורימון, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פירה כתום: השתמש בקצה של סכין חדה לחתוך כמה חריצים בעור של כתום.
מערבבים קינמון, ציפורן, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס. הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר.
מניחים מגבת מטבח נקייה או מגבת נייר על החלק העליון של הסיר, דוחפים אותו עד שהוא במגע עם הנוזל כדי לשמור על לח כתום מכל הצדדים. לבשל עד כתום הוא רך לחלוטין, על 1 שעה. זרוק קינמון וכוכב אניס.
להעביר כתום לצנצנת של בלנדר ולהוסיף כוס סירופ בישול. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, הוספת סירופ יותר לפי הצורך כדי להגיע עקביות כמו ג ' ל נחמד. מתבלים עם קמצוץ מלח ולוחצים דרך מסננת משובחת. תניח בצד. שמור סירופ כתום לשימוש נוסף (ראה הערה לעיל)
להניח שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי צלחת או קרש חיתוך ולהניח בצד. כבד אווז עונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה לפחות 3 דקות.
מניחים כבד אווז במחבת הבקיע-צד כלפי מטה. זה צריך מיד להתחיל לעשן, רוחש, טיוח שומן. אם זה לא, להסיר ולאפשר למחבת לחמם מראש לעוד 1 עד 2 דקות. ברגע שכל ארבעת החלקים של foie הם במחבת, לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות כל כמה שניות, עד משחימים עמוק ו פריך בצד הראשון, על 30 שניות. השתמש מרית מתכת דקה כדי להעיף כבד אווז על הצד השני ומבשל במשך 30 שניות יותר.
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת לנוח 1 דקה.
כפית קצת מחית תפוזים על ארבע צלחות הגשה בודדות ומניחים 1 פרוסת כבד אווז על כל אחד. למעלה עם עירית, מלח ים גס, קליפת תפוז מסוכר.
מגישים מיד עם ירקות לבושים קלות.