קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל

כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל
גשו לסופר וקנו קינמון, קליפת תפוז מסוכרת, פלר דה סאל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז עם מחית תמרים ורימון, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פירה כתום: השתמש בקצה של סכין חדה לחתוך כמה חריצים בעור של כתום.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מערבבים קינמון, ציפורן, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס. הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים תפוז לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים מגבת מטבח נקייה או מגבת נייר על החלק העליון של הסיר, דוחפים אותו עד שהוא במגע עם הנוזל כדי לשמור על לח כתום מכל הצדדים. לבשל עד כתום הוא רך לחלוטין, על 1 שעה. זרוק קינמון וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
נייר אורזנייר אורז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להעביר כתום לצנצנת של בלנדר ולהוסיף כוס סירופ בישול. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, הוספת סירופ יותר לפי הצורך כדי להגיע עקביות כמו ג ' ל נחמד. מתבלים עם קמצוץ מלח ולוחצים דרך מסננת משובחת. תניח בצד. שמור סירופ כתום לשימוש נוסף (ראה הערה לעיל)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
להניח שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי צלחת או קרש חיתוך ולהניח בצד. כבד אווז עונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה לפחות 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים כבד אווז במחבת הבקיע-צד כלפי מטה. זה צריך מיד להתחיל לעשן, רוחש, טיוח שומן. אם זה לא, להסיר ולאפשר למחבת לחמם מראש לעוד 1 עד 2 דקות. ברגע שכל ארבעת החלקים של foie הם במחבת, לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות כל כמה שניות, עד משחימים עמוק ו פריך בצד הראשון, על 30 שניות. השתמש מרית מתכת דקה כדי להעיף כבד אווז על הצד השני ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת לנוח 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
כפית קצת מחית תפוזים על ארבע צלחות הגשה בודדות ומניחים 1 פרוסת כבד אווז על כל אחד. למעלה עם עירית, מלח ים גס, קליפת תפוז מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
מלח ים גסמלח ים גס
מחית תפוזיםמחית תפוזים
כבד אווזכבד אווז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
6
מגישים מיד עם ירקות לבושים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק