כבד קצוץ עם בצל מקורמל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? כבד קצוץ עם בצל מקורמל יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. אם יש לכם שומן עוף, בצל, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מוס כבד עם בצל קרמל ובייקון, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
כבד עוף העונה עם מלח ופלפל.
חום 2 כף השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כבד עוף וסאוטה עד שהכבדים חומים קלות ועדיין ורודים במרכז, כ-5 דקות.
הסר עם כף מחורצת ולתת מגניב.
יוצקים את כל מיצים שיורית במחבת.
מוסיף את שאר השמן או שומן וחום על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם caramelized, על 30 עד 40 דקות.
הסר מהחום ולאפשר בצל להתקרר.
הוסף את הכבדים למעבד מזון ודופק עד חלקה, או עד עקביות הרצוי מושגת.
קוביות הביצים, המאפשר חלמונים להתפורר.
מוסיפים את הביצים ואת הבצלים וכל מה שנוזלי בישול נשארים במחבת לכבדים מחית.
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, מסתגלים לפי הצורך.
מגישים קר עם קרקרים או לחם. כבד קצוץ הוא אכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה, אבל יכול להיות כל הזמן במקרר במשך אחד עד יומיים יותר.