מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. 256 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא יוגורט יווני, עלי נענע, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. נסו קציצות כבש עם פלפל אדום ורוטב חומוס, קציצות כבש עם פלפל אדום ורוטב חומוס, ו עוף צלוי מרווה ושום עם זיגוג פלפל רימונים ופלפל שחור-ב נעלי קוף גרב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. זה יכול להיעשות 1 עד 3 ימים מראש. עדיף לעשות את הרוטב לפחות 1 יום מראש כדי לתת את הטעמים זמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים גריל לכ 191° לבישול ישיר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
1
מניחים את הכמון, כוסברה, זרעי הל, וכוכב אניס במחבת קטנה על חום בינוני טוסט עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את התבלינים יחד עם בצל, זנגביל, שום, מנטה, פטה, תרד ומערבבים היטב, אבל לא overmix כמו זה יגרום מרקם קשה. טופס את התערובת לתוך כדורי בשר 1 עד 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
מניחים את כדורי הבשר על סבכת הגריל ומבשלים כ 14 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 71° על מדחום בשר, סיבוב כדורי הבשר לעתים קרובות כדי להבטיח שהם caramelize באופן שווה.
הערות: אתה יכול להחליף garam masala קנה בחנות לתערובת התבלינים תוצרת בית כאן. אתה יכול לקבל קצב לטחון את הבשר, או שאתה יכול לעשות את זה בעצמך בבית, באמצעות מטחנת בשר או מעבד מזון.