כדורי דג חרב ורוטב אדום
כדורי דג חרב ורוטב אדום הוא pescatarian רוטב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך גבינת פקורינו רומנו, שום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו כדורי שעועית שוודית עם רוטב אוכמניות, כדורי שיבולת שועל חמאת בוטנים קוקוס (Aka כדורי שלג), ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מדג החרב וחתוך לחתיכות.
מניחים את החתיכות במעבד מזון ודופק עד המרקם דומה בשר טחון.
מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, גבינה, שום, ביצה וקצת מלח ופלפל.
מערבבים היטב. מכסים את הקערה ומניחים במקרר במשך 2 שעות.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והבצל והטחון עד שהתרככו, כ-5 דקות.
מוסיפים את הצלפים, הזיתים, רסק העגבניות והטוגנים למשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות הכתושות, בזיליקום טרי ומלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתבשל על נמוך במשך 30 דקות.
הסר את תערובת דג החרב מהמקרר.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. ליצור את התערובת לתוך כדורים קצת קטן יותר מאשר כדור טניס. אתה צריך לקבל בערך 12 כדורים.
מניחים לתוך המחבת ומטגנים לחום זהוב בכל צד, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר והוסף את הכדורים האלה לרוטב שלך. מבשלים עוד 30 דקות.
מגישים את כדורי דג החרב ורוטב על הפסטה האהובה עליך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.