כדורי הבשר השוודים של לנה עם רוטב לינגונברי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו את הקציצות השבדיות של לנה עם רוטב לינגונברי. מתכון זה משמש 60. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 54 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, כמה טוחן פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו קציצות שוודיות עם רוטב לינגונברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגונברי, ו קציצות שוודיות עם רוטב מחבת דומדמניות אדומות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות.
מוציאים את הבצל לצלחת ומצננים. נגב את התבנית במגבת נייר.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים הטחונים, החלמונים, השמנת הכבדה והבצל.
מוסיפים מלח, פלפל ופלפל אנגלי. סוחטים עודפי חלב מהלחם ומוסיפים אותו לקערה.
מערבבים בעדינות עם הידיים או כף העץ.
עם קערה של מים קרים עומד על ידי, טופס כדורי בשר על 1 אינץ ' על פני. טובלים את האצבעות במים קרים, מדי פעם, כדי שהבשר לא יידבק לידיים.
ממיסים את יתרת החמאה בתבנית המוקפצת וברגע שהקצף שכך מוסיפים שכבת קציצות. אל תציפו את המחבת. לנער את המחבת פעם בכמה זמן, כדי לשמור על כדורי הבשר עגולים. משחימים את כל הקציצות, בקבוצות, ומוציאים אותן לכלי גדול ובטוח בתנור בבישול.
הכניסו את המנה לתנור לכ -20 דקות, והקפידו לא לבשל אותם יתר על המידה.
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומחזירים אותו לאש.
מוסיפים 2 כפות חמאה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ או מטרפה להמסת הקמח לשומן.
יוצקים את ציר העוף ומערבבים לשחרור הנתחים מתחתית התבנית. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל מצטמצם והתערובת מתחילה להתעבות לרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת ואת ריבת הדומדמניות השחורות.
מוסיפים את הקציצות לרוטב. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, 15 עד 20 דקות.
להגשה, כף כמה קציצות על כל צלחת יחד עם כף רוטב, והגיש עם ריבת הלינגונברי בצד.