כיסי פיצה
כיסי פיצה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, מלח, פיצה קרוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. , שהוא מוצק. נסו לחגוג את יום הפיצה הלאומי עם כיסי פיצה טבעוניים, כיסי פיצה, ו כיסי פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת בינונית וכבדה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד מתפורר וזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את ארוגולה ומבשלים עד נבול. כבה את החום ותן להתקרר כ -10 דקות.
מוסיפים את גבינת שמנת, 1/3 כוס פרמזן, מלח, פלפל ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרדדים את בצק הפיצה על משטח מקומח קלות על 20 על ידי מלבן 12 אינץ ' דק.
חותכים את המלבן לחצי לאורכו. החתך כל חצי לתוך 8 מלבנים שווים.
ציפוי כפית על צד אחד של כל אחד מהמלבנים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של המלבן עם ביצה לשטוף. סגור את המלבן של בצק פיצה על ציפוי. השתמש במזלג כדי לאטום וללחוץ את הקצוות.
מניחים את כיסי הפיצה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברשת החלק העליון של כל כיס פיצה עם ביצה לשטוף.
אופים עד הזהב, על 15 עד 17 דקות.
בינתיים, מחממים את רוטב המרינרה על אש נמוכה בסיר בינוני.
מגישים את פיצות חמות עם רוטב מרינרה לצד לטבילה.