כיצד להפוך בשר בקר בורשט
כיצד להפוך בשר בקר בורשט יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, שמיר, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כיצד להפוך בורשט אוקראיני, קפה בורשט של נטשה - לעשות את זה מרק לבבי בכל עת, ו בורשט עם בשר בקר.
הוראות
מבשלים שוק בשר בסיר מרק גדול מעל חום גבוה עד להשחמה, כ 3 דקות לכל צד; מוסיפים מים, בצל, גזר, סלרי ועלה דפנה לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבשר רך ונופל מהעצם, כ 4 שעות. מסננים מרק להשליך מוצקים.
מערבבים מרק בשר בקר, סלק וכרוב בסיר מרק גדול; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סלק רך, כ -30 דקות. הפחת את החום לנמוך; הוסף חומץ, מלח ופלפל שחור.
מגישים מקושטים עם שמנת חמוצה ושמיר.