כנפיים קריאוליות-קייג'וניות
הכנת כנפי קריאוליות-קייג'ון אורכת בערך שעה וחצי מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 30 גרם שומן , ובסך הכל 320 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-14 מנות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים גם כמתכון זול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. רק מעטים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזו. אם יש לכם רוטב פלפל, רוטב עגבניות, כנפי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וידידותית ל-Fodmap . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 32% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סירי סרטן קריאוליים שמנתיים , פסטה עוף קייג'ון ועוף קייג'ון שחור .
הוראות
במחבת חשמלית או בסיר טיגון עמוק, חממו שמן ל-175 מעלות צלזיוס. טגנו כנפי עוף, כמה בכל פעם, במשך 10-12 דקות או עד שהנוזלים צלולים.
מערבבים רוטב עגבניות, חמאה ורוטב פלפלים חריפים בקערה גדולה; מוסיפים כנפיים ומערבבים לציפוי.
הניחו לעמוד במשך 15 דקות.
מוציאים את הכנפיים מהרוטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהן מתחממות לחלוטין. מסירים את המכסה ואפים 5 דקות נוספות. מורחים את הכנפיים בנוזלי התערובת; מגישים מיד. אם רוצים, מגישים עם מטבל גבינה כחולה ושום (מתכון למטה).