קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות2
מגזין

כנפיים קריאוליות-קייג'וניות

כנפיים קריאוליות-קייג'וניות
הכנת כנפי קריאוליות-קייג'ון אורכת בערך שעה וחצי מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 30 גרם שומן , ובסך הכל 320 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-14 מנות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים גם כמתכון זול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. רק מעטים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזו. אם יש לכם רוטב פלפל, רוטב עגבניות, כנפי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וידידותית ל-Fodmap . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 32% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סירי סרטן קריאוליים שמנתיים , פסטה עוף קייג'ון ועוף קייג'ון שחור .

הוראות

1
במחבת חשמלית או בסיר טיגון עמוק, חממו שמן ל-175 מעלות צלזיוס. טגנו כנפי עוף, כמה בכל פעם, במשך 10-12 דקות או עד שהנוזלים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
סננו על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מערבבים רוטב עגבניות, חמאה ורוטב פלפלים חריפים בקערה גדולה; מוסיפים כנפיים ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הניחו לעמוד במשך 15 דקות.
5
מוציאים את הכנפיים מהרוטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
6
מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהן מתחממות לחלוטין. מסירים את המכסה ואפים 5 דקות נוספות. מורחים את הכנפיים בנוזלי התערובת; מגישים מיד. אם רוצים, מגישים עם מטבל גבינה כחולה ושום (מתכון למטה).
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד