כנפי באפלו חריפות של ויני
המתכון "כנפי באפלו חריפות" של ויני מוכן בכ-40 דקות . תמורת 91 סנט למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-15 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון נטול גלוטן וקטוגני זה מכיל 235 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, פתיתי פלפל, פלפלי דובדבן כבושים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על ידי 14 חובבי אוכל וטבחים. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 42% , וזה ציון מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את ה"רול" של כנפי עוף באפלו , ה"כנפיים המתוקות והדביקות" וה"כנפיים החמות" בסיר איטי .
הוראות
חממו גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. השרו שבבי עץ היקורי במים.
השתמשו בסיר גדול שניתן להניח על הגריל כדי לערבב את הרוטב החריף, החמאה, רוטב הגבינה הכחולה, פלפלי הדובדבן, הבצל, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל האדום. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה והניחו על רשת הגריל. הביאו לרתיחה עדינה ובשלו במשך 15 או 20 דקות.
פזרו מעט צ'יפס ספוגים על הגחלים החמות.
מניחים את כנפי העוף על הגריל ומורחים בנדיבות ברוטב. צולים, תוך כדי הפיכה וציפוי תכופים, במשך 20 עד 40 דקות, או עד שהבשר כבר לא ורוד והחלק החיצוני חום ופריך.
מגישים עם הרבה שתייה קרה!