מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, פלפל קאיין ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פפריקה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים כנפי עוף בצלחת זכוכית גדולה או קערה ומפזרים עליהם תערובת קמח עד שהם מצופים באופן שווה. מכסים צלחת או קערה ומקררים במשך 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). השמן צריך להיות מספיק כדי לכסות כנפיים לחלוטין, אינץ ' או כל כך עמוק.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
4
מערבבים את החמאה, רוטב חריף, פלפל ואבקת שום בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים יחד וחמים עד החמאה נמסה ותערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
רוטב חריף
חמאה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הסר מחום ושמורה להגשה.
6
מטגנים כנפיים מצופות בשמן חם במשך 10 עד 15 דקות, או עד שחלקי כנפיים מתחילים להפוך לחומים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.