כרובית מאק צ'ו
כרובית מק צ'ו עשוי להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם לקישוט: בצל ירוק, ציר עוף, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מק צ'ו., מק צ'ו., ו מק צ'ו. (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°.
לזרוק כרובית עם שמן, מלח כשר, ופלפל בקערה.
מורחים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק) וצולים, מתהפכים עם מלקחיים באמצע צלייה, עד חום זהוב ומכרז, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מעבירים כרובית עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז, ואז בזהירות לשפוך שמן מחבת אפייה דרך מסננת רשת בסדר לקערה קטנה.
בעוד כרובית צולה, להביא hominy וקרם רק כדי רתיחה ב 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד מעל חום מתון, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, חשוף, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
בינתיים, חמאה חום 2 כפות מתוח שמן בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ואז לבשל חזיר (אם שימוש), ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות. מערבבים שום, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומניה ומבשלים במהירות, חשוף, עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, 12 עד 15 דקות.
מערבבים בתערובת hominy ותירס ומבשלים, חשוף, 2 דקות.
מוסיפים כרובית ומלח לטעם ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד מחומם דרך, על 2 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.