כרוב אדום חמוץ מתוק
ניתן להכין את המתכון של כרוב אדום חמוץ מתוק תוך כ-55 דקות . בתוספת זו יש 123 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, סוכר חום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 53% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כרוב אדום קלוע , מרק קרם כרוב אדום וסלט כרוב אדום עם קינואה, אוכמניות וקינמון אגוזי מלך .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חומץ הסיידר והסוכרים עד שהסוכרים נמסים.
להוסיף כרוב; לזרוק למעיל.
מניחים לעמוד 5-10 דקות. בינתיים, במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
בטפטופים מטגנים תפוח ובצל עד לריכוך. מערבבים פנימה מים ותערובת כרוב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 30-35 דקות.
מערבבים פנימה את שאר החומרים. מבשלים ללא מכסה במשך 5 דקות או עד לריכוך.
מפזרים בייקון שמור ממש לפני ההגשה.