קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב אדום מטובל עם תפוח

כרוב אדום מטובל עם תפוח
כרוב אדום מטוגן עם תפוח נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי תפוח, מלח, כרוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בט צולה כרוב אדום עם תפוח., כרוב אדום מטובל עם זרעי תפוח וחרדל, ו שניצל חזיר וסיידר תפוחים כרוב אדום מטוגן.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את הבייקון עד שהוא הופך את השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 5 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את הסוכר ומבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סוכרסוכר
4
הוסף את התפוח והכריכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 3-4 דקות, עד התפוח הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
מוסיפים את הכרוב וזורקים מעיל ביסודיות עם שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
כרובכרוב
6
מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, או עד הכרוב הופך גוון או כל כך בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חומץחומץ
7
מערבבים 2/3 כוס מים ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 11 שעות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
מיםמים
8
להוסיף קצת יותר מים, במידת צורך. רגע לפני ההגשה, מתבלים שוב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
9
מגישים חם.
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

ציוד