כרוב אדום מטובל עם תפוח
כרוב אדום מטוגן עם תפוח נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי תפוח, מלח, כרוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בט צולה כרוב אדום עם תפוח., כרוב אדום מטובל עם זרעי תפוח וחרדל, ו שניצל חזיר וסיידר תפוחים כרוב אדום מטוגן.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את הבייקון עד שהוא הופך את השומן שלה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 5 דקות, או עד מתרכך.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל הוא זהוב.
הוסף את התפוח והכריכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 3-4 דקות, עד התפוח הוא פריך במכרז.
מוסיפים את הכרוב וזורקים מעיל ביסודיות עם שומן חזיר.
מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, או עד הכרוב הופך גוון או כל כך בהיר.
מערבבים 2/3 כוס מים ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 11 שעות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך מאוד.
להוסיף קצת יותר מים, במידת צורך. רגע לפני ההגשה, מתבלים שוב במלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;