כרוב ואטריות
ניתן להכין את המתכון כרוב ואטריות תוך כ-45 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 293 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אטריות ביצים, מלח שום, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-559 יאמרו שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אטריות חמות ומתובלות עם ירקות , אטריות וירקות עם רוטב בוטנים , ופטריות ממולאות ואטריות צ'או מיין .
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את אטריות הביצים; להחזיר לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות מבושלות, אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
לְנַקֵז; מחזירים לסיר ומערבבים פנימה את החמאה.
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ-10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מניחים את הבצל לתוך המחבת עם שומן הבייקון, ומבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הכרוב, ומבשלים ומערבבים עד שהוא נבול, כ-5 דקות. קוצצים את הבייקון, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים עד שהכרוב רך, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את האטריות וממשיכים לבשל רק עד שהם מתחממים.