כרוב וקרמל בצל גבינה בגריל
כרוב וקרמל בצל גבינה בגריל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. אם יש לך פלפל, בצל, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו כרוב, בצל מקורמל וגבינה בגריל ברי מסגיר, בצל מקורמל גבינה בגריל, ו בצל מקורמל גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר קטן של מים לרתיחה; להוסיף כרוב.
הסר מהחום; תן לעמוד 4 דקות או עד כרוב הוא ירוק בהיר.
מסננים; לשטוף כרוב תחת מים קרים עד מגניב. פט משאיר יבש.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ומלח. מבשלים 10 דקות או עד הבצל רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ, משליכים למעיל. קוצצים בגסות בצל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מעיל קל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול. עבודה עם 2 פרוסות בכל פעם, לארגן לחם במחבת, מרוסס בצד למטה. מבשלים 1 1/2 דקות או עד שהלחם מתחיל להשחים.
מפזרים 1 כף פרמזן על 1 פרוסת לחם במחבת. למעלה עם עלה כרוב 1, רבע של תערובת בצל, ועל 1/4 גביע raclette. למעלה עם פרוסת לחם קלויה אחרת.
להעביר כריך לתבנית אפייה. חזור על הנוהל עם הנותרים 6 פרוסות לחם, פרמזן, עלי כרוב 3, תערובת בצל, ואת raclette.
אופים כריכים ב 300 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.