קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

כרוב ירוק וכרוב חנוק

כרוב ירוק וכרוב חנוק
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו שעועית חנוקה עם כרישה וכרוב ירוק, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבייקון עם הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות. מערבבים את הירקות הקצוצים, מפזרים מלח, פלפל שחור, ו 1/2 כפית של תיבול הירוקים; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
פלפל שחורפלפל שחור
תיבולתיבול
ירוקירוק
בייקוןבייקון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את עלי הכרוב הקצוצים הכהים יותר, ומבשלים ומערבבים עד שכמעט רך, כ 5 דקות. מערבבים את שאר הכרוב; מתבלים במלח, פלפל שחור, סוכר, והירוקים הנותרים תיבול. מערבבים היטב; לכסות ולבשל עד רך, ערבוב מדי פעם, כך הירוקים לא חרוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
תיבולתיבול
כרובכרוב
ירוקירוק
סוכרסוכר
מלחמלח

ציוד

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש