כרוב ירוק קצר
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגבעולים ואת צלעות מרכז מן כרוב ירוק להשליך.
חותכים את העלים לרצועות 1/2 אינץ'.
מניחים את הירוקים לתוך קערה גדולה, מיקרוגל בטוח עם המים לכסות בחוזקה. מיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה ומבשלים את הבייקון במשך 2 דקות בכל צד.
הסר את הבייקון מהמחבת, לקצוץ, ולהניח בצד.
מוסיפים את השמן והבצל למחבת ומבשלים עד הבצל התרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את כרוב הירוקים ומערבבים את החומץ, סירופ מייפל,פתיתי פלפל אדומים, ומרק. להביא מבשלים ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
מוסיפים את הבייקון הקצוץ למחבת, ומתבלים במלח.