Sauerbraten עם ירקות Julienne עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, בשר בקר, צלי עגול, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב כבוש עם ירקות ג'וליאן, סלמון בזיליקום וירקות ג'וליאן, ו צדפות עלומות בשמפניה עם Julienne של ירקות, תרד עלי בשר חזיר פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הבשר של עודף שומן, מלח אותו ולהניח בצד. הפוך מרינדה על ידי שילוב של יין אדום, חומץ, מים, בצל, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה וציפורן בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
לטגן במשך 2 עד 3 דקות, מחבת deglaze עם כמות קטנה של המרינדה מחוממת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ולהמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף קצת יותר של המרינדה התחמם למחבת ה-saute כדי זיגוג דה, ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שנוצר משחה. ואז, לאט להוסיף את כל המרינדה התחמם לתערובת, דומה להכנת רביכה. אם הרוטב הוא עבה מדי, אשר יכול לקרות לפעמים בגלל צפיפות של קמח, בהדרגה להוסיף עוף או ירקות מלאי עד שתגיע עקביות שבו הוא מצפה את הגב של כף. להחזיר את הבשר למחבת, לכסות ומבשלים עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הסר בשר ולתת מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך. מסננים את הרוטב, מניחים פרוסות בשר על צלחת הגשה, רוטב כפית סביב ומקשטים עם ירקות מאודים וגושים של שמנת חמוצה.