כרוב נאפה מטוגן עם בייקון, חומץ יין אדום, ונענע
אם יש לכם דבש, ציר עוף, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מתכון כרוב אדום מטוגן (עם תפוח, בייקון וחומץ בלסמי ) , כרוב נאפה מטוגן עם פטריות, ו כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים מחבת צלייה בגודל בינוני על מבער מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מניחים כרוב במחבת צלייה עם שומן בייקון שניתנו, מערבבים בחומץ, דבש ועוף ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד נבול, כ -30 דקות.
מוציאים מהתנור ומערבבים במטבעה.
מעבירים למגש ומפזרים את הבייקון המבושל.