קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון

כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון
כרוב ניצנים ברוטב שרי בייקון עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 330 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, כרוב ניצנים, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו כרוב ניצנים עם רוטב שרי-asiago שמנת, כרוב ניצנים צלוי ובייקון ברוטב חרדל, ו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף מלח במספיק מים כדי לכסות את כרוב הניצנים בקערה, ולספוג את הנבטים במים המלוחים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לנקז את המים, ולזרוק את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נבטיםנבטים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה, עמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים את שאלוט ופטריות, ואז לבשל עד שאלוט להפוך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מפזרים את השום, ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את השרי והשמנת עד בשילוב טוב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד מופחת בחצי. הרוטב המעובה צריך לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בעוד הרוטב הוא בישול, להניח את כרוב ניצנים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד נבטים שחומים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, זורקים למעיל, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
נבטיםנבטים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק