קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטה ופטרוזיליה

כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטה ופטרוזיליה
כרוב ניצנים עם ערמונים, Pancettan ופטרוזיליה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. אם יש לך פנצ'טה, חמאה, ערמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטן ופטרוזיליה, כרוב ניצנים עם פנקטן וערמונים, ו נבטים עם ערמונים ופנצ'טה פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את התחתית של כל אחד מהנבטים, חתוך צלב לכל אחד כשאתה הולך, או לפחות חתך. זה אולי לא הכרחי, אבל אני לא יכול לעשות את זה. ואז להטות אותם למחבת גדולה של מים רותחים מומלחים לבשל עד רך אבל עדיין שמירה על קצת ביס, על 5 דקות בערך בהתאם לגודל. רק כפית אחת מתוך המים ולבדוק (בלי לשרוף את הלשון שלך ובכך הורס את כל ארוחת הצהריים בעצמך) כדי להיות בטוח.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, במחבת גדולה מספיק כדי לקחת הכל מאוחר יותר (או פשוט לנקז את הנבטים ולהשתמש במחבת שלהם, ברגע שאתה מרוקן אותם), לבשל את קוביות הפנצ ' טה בשמן, עם הקליפה עבור עיבוד שומן מלוח יותר, עד שהם bronzed ו פריך, אבל לא מבושל עד לנקודה של התייבש.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החמאה ואת הערמונים, עם כף עץ או מרית, לחץ על הערמונים כדי לשבור אותם קצת. כשהם התחממו, תגבירו את החום ותזרקו את המרסלה, תנו לזה לבעבע, מתמזגים עם השומן של הפנצ ' טה וחמאה של אגוזים כדי ליצור סירופ מלוח מהולל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הנבטים מנוקזים ולהפוך היטב, זורה בחצי הפטרוזיליה כפי שאתה עושה זאת. תן טחינה טובה של פלפל; אתה לא צריך מלח, בהתחשב pancetta, אבל ברור טעם לראות. דקנט לצלחת הגשה מחוממת ומפזרים על הפטרוזיליה הקצוצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו