כרוב ניצנים קלוי עם בייקון, אגוזי פקאן ומייפל-ויניגרט בלסמי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? כרוב ניצנים קלוי עם בייקון, אגוזי פקאן ו ויניגרט מייפל-בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פקאן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים קלויים עם בייקון, פקאן וסירופ מייפל, כרוב ניצנים קלוי מייפל-בלסמי, ו כרוב ניצנים קלוי מייפל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום חובה כבד.
מניחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד קלוי קלוי וריחני, על 5 דקות. לפקוח עין מקרוב עליהם, כפי שהם יכולים לשרוף מהר.
מעבירים אגוזים לחיתוך קרש וקוצצים בגסות. תניח בצד.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
מניחים את רצועות הבייקון שטוח על אותו נייר מצופה אפייה, משאיר מקום בין כך שהם לא חופפים. צלי עד בייקון הוא פריך, 12 עד 20 דקות, סיבוב חצי הדרך (זמן הבישול יהיה תלוי בעובי של בייקון).
להעביר בייקון לצלחת מרופדת מגבות נייר; יוצקים שומן בייקון שניתנו לתוך צלחת קטנה להשליך רדיד אלומיניום. כאשר בייקון הוא מגניב, דק קוצצים.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°. קו אפייה עם רדיד אלומיניום טרי. לזרוק כרוב ניצנים עם שומן בייקון שניתנו, שמן זית, מלח, ופלפל, ישירות על תבנית אפייה. צלי, תוך ערבוב באמצע הדרך כדי לקדם אפילו בראונינג, עד כרוב ניצנים הם במכרז caramelized, כ 20 דקות.
מוסיפים חומץ בלסמי וסירופ מייפל וזורקים למעיל באופן שווה. לטעום ולהתאים תיבול ולאחר מכן להעביר צלחת הגשה. ממש לפני ההגשה, למעלה עם פקאן קצוץ ובייקון.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.