כרוב קייג'ון יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצלים, תבלינים, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כרוב קייג'ון, כרוב קייג'ון, ו כרוב קייג'ון ובשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול, בקר טחון חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל ופלפל ירוק; מבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את האורז, העגבניות, רוטב עגבניות, מים ותבלינים. מכסים ואופים ב 375° במשך 50-60 דקות או עד הכרוב הוא רך.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ג ' ויס כרמים אלברינו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.