כרוב שמנת
כרוב שמנת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כרוב שמנת ונקניקיות, מרק כרוב שמנת, ו כרוב חלומי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 1 ב. של מים וכרוב לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
במחבת, מבשלים בייקון על אש בינונית עד פריך.
הסר מגבות נייר; ניקוז, הזמנת 1 כפות טפטוף. מערבבים את הקמח, מלח, פפריקה ופלפל לתוך טפטוף עד חלקה; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
מניחים כרוב ungreased 1-qt. צלחת אפייה. למעלה עם רוטב.
מפזרים פירורי לחם ובייקון מלמעלה.
אופים ב 400° במשך 15 דקות או עד מחומם דרך.