קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

כריך ים תיכוני לחוץ

כריך ים תיכוני לחוץ
כריך ים תיכוני לחוץ הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ככרות לחם, ג'נובה סלאמי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: כריך ים תיכוני לחוץ, ים תיכוני כריך פיקניק לחוץ, ו כריכים קובניים מגוהצים.

הוראות

1
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן וחומץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חצי כל כיכר, החל מצד אחד, אבל לא לחתוך דרך הצד השני. לחץ כיכרות לפתוח ולהסיר כמה מרכז רך לרוקן מעט.
3
מברשת כל כיכר בנדיבות עם תערובת שמן; להפריש קצת תערובת שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים כל חצי תחתון עם סלאמי ולאחר מכן עגבניות; מברשת עגבניות עם שמן שנותר. הכנס עלי בזיליקום בין פרוסות עגבניות. סגור כריכים ועטוף כל אחד עם 2 שכבות של ניילון לעטוף או רדיד אלומיניום; מניחים על תבנית אפייה ולשים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מניחים קרש חיתוך גדול או תבנית אפייה אחרת על כריכים ולשקול אותו עם כ 12 פאונד של מזון משומר כדי ללחוץ על כריכים; לקרר במשך 3 שעות (ראה inset לעיל). רבע רוחבי ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ